Opening nieuw clubhuis en BBQ

Beste duikvrienden,

Naast duiken, trainingen, opleidingen, werken in het nieuwe clubhuis, debriefingen, … zijn er nog andere tradities die moeten gevolgd worden! Daarom organiseert het feestcomité ook dit jaar een Stingrays-BBQ.

De Stingrays-BBQ staat dit jaar in het teken van ons nieuw clubhuis. Er wordt met velen onder jullie gewerkt aan het clubhuis, waarvoor dank. De bedoeling is dat het clubhuis vrijdag 08/09/2017 volledig klaar is (lees: “klaar voor een feestje!”). Ja, want op zaterdag 9 september 2017 is het opening nieuw clubhuis, aansluitend de Stingrays-BBQ.

Om 17u00 start de receptie, aangeboden door de club (bestuur en feestcomité). In de receptie worden ook onze nieuwe buren uitgenodigd. Zo kunnen we kennis maken met die mensen. En zoals het spreekwoord zegt, “goeie buren maken goeie vrienden”. Alsook worden de sponsors uitgenodigd. Deze mensen hebben materiaal aangeleverd voor ons nieuw clubhuis. De sponsors zijn zowel buddy’s van de Stingrays, alsook externe leveranciers die bevriend zijn met leden van de Stingrays. 

Om 19u00 wordt de receptie afgesloten en kunnen we de hongerige magen vullen met een heerlijke BBQ! Aansluitend de BBQ is er nog een feestje…

De prijs voor de BBQ, inclusief drank tot jullie voldaan naar huis gaan, bedraagt 25 euro voor de volwassenen en 16 euro voor de kinderen (tot 14 jaar è jeugdduikschool).

Graag inschrijven via deze link

Uw aanwezigheid kunnen jullie bevestigen door het desbetreffende bedrag over te schrijven op rekeningnummer BE85 3770 8808 2606 op naam van FEESTCOMITE STINGRAYS, met vermelding BBQ 09/09/2017, “aantal” volwassenen en “aantal” kinderen. Dit VOOR 4 september 2017. (Cash geld wordt niet aanvaard).

We, feestcomité en bestuur, hopen jullie voltallig te mogen ontvangen. Er wordt ook een nieuwe groepsfoto van de clubleden genomen!

met vriendelijke groet,

het feestcomité

Pascal Deprez
Mike Vandekerckhove
Private: Joost Verscheure
Frank De Leersnijder
Arlindo Alves